hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
"Bátor játékot várok szerdán"
2010. november 8.
Szerdán 18 órától a világ egyik legjobb klubcsapata, az MKB Veszprém látogat Tatabányára. A Carbonex csapata szeretne helytállni a bakonyiakkal szemben.

- Egy ilyen meccs mindig nehéz. Talán a szurkolók is két részre szakadnak. Az egyik fele, azt szeretné,  hogy gőzerővel neki a Veszprémnek. A másik fele a kevesebbet játszóknak is lehetőséget adna…. - Nehéz, főleg, amikor elérkezel a meccshez. Bármikor benne van, hogy lehet egy nagyon jó napunk, a Veszprémnek meg egy gyengébb, de a meglepetésnek lehet a legkisebb realítása. A földön kell maradnunk és ott kell járnunk. Ez nem azt jelenti, hogy nem próbáljuk meg, mert megpróbáljuk…. A gondom inkább az, hogy szombaton van egy nagyon fontos meccsünk Mezőkövesden. Ott mindenképpen nyernünk kellene.

- Azt sem szabad elfelejteni, hogy utána is fontos meccsek következnek, és sűrű lesz a program... - Észnél kell lennünk. Minden mérkőzés fontos, de fel kell állítani egy olyan érték sorrendet, ami nekünk fontos. Tudnunk kell, hol a helyünk, de a meglepetésről azért nem szabad lemondani.

- Mindenkire számíthatsz szerdán? Nagy Tomi jól van, meggyógyult? - Nagy Tomi meggyógyult. Vár még rá egy orvosi ellenőrzés, de túl van a több hetes betegségén. A gond az, hogy két hétig nem edzett, tele van gyógyszerrel és közel öt kilót fogyott. A játékát újra fel kell építeni. Külön edzésterv alapján készül majd egy ideig. Ami nem a legjobb a csapatnak, hogy Ivo is térdproblémákkal küzd. Most is injekciós kezelést kap. Meglátjuk, szerdán mennyire lehet terhelni.

- Az edzőmeccseken a két „régi sérült” is pályára lépett már… - Kocsis Csabi bíztatóan mozog, rá nagyon nagy szükségünk lenne. Pilunak van nehezebb dolga, mert az ő posztján van két nagyon jó képességű játékosunk. Neki mindenképpen nehezebb lesz a visszakerülés. Véleményem szerint ő még nem is tart ott, ahol a Csabi.

- Mi várható a Veszprém ellen, szerinted? - Mindenképpen arra készülünk, hogy jó meccset játszunk. Nem hiszem, hogy ezt eredményben kellene leírni. A hozzáállás, a mutatott játék sokkal fontosabb. Bátor játékot várok, mert az utóbbi időben mindig adósak vagyunk ezzel. Néha úgy éreztem, hogy feltett kézzel léptünk pályára és nem is hittünk benne, hogy jobb eredményt el lehet érni. Talán ennél maradnék: bátor, jó hozzáállást szeretnék látni a fiúktól…




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30